Skip to main content
Monster under the Bed Banner

Monster onder mijn Bed

Een mobiele game waarin spelers augmented reality gebruiken om te zien of er een monster onder hun bed schuilt.

Spelers vangen goede en slechte  sprookjesfiguren om hun slaapkamer veilig te maken en sprookjesverhalen te verzamelen.

Kinderen naar bed te brengen kan hectisch zijn. Is er gepoetst, geplast, pyama aan? En zit er nog een monster verstopt onder het bed? Of in de kast? Met de app ‘Monster onder mijn Bed’ wordt dit dagelijkse moment leuk en bijzonder voor zowel kinderen als ouders, grootouders of oppassers. In ‘Monster onder mijn Bed’ scannen kinderen hun slaapkamer om te zien of er monsters schuilen.

Kenmerken

Door gebruik van Augmented Reality ziet het kind door de camera van de tablet of smartphone of er enge (of vooral juist lieve!) monsters verscholen zitten. Kinderen vangen of verjagen de sprookjesfiguren en worden beloond met geanimeerde sprookjesverhalen die voorgelezen kunnen worden.

Op dit moment zoekt GainPlay Studio naar financiën voor dit project. Het lijkt ons fantastisch om deze applicatie in het leven te roepen. Kleine prototypes zijn reeds gerealiseerd en gesprekken met uitgeverijen en potentiële partners zijn opgezet. Wil je meedoen of heb je een goed idee om Monster onder mijn Bed een realiteit te maken? Neem dan contact op!

“Tijd om naar bed te gaan. Ga snel je tanden poetsen en kijken of er een monster onder je bed zit, dan kom ik een verhaaltje voorlezen!”