Skip to main content

Inzichten Opdoen en Mogelijkheden Tastbaar Maken

Workshops & Presentaties

“We moeten een app hebben!” lijkt tegenwoordig het motto van veel organisaties om allerhande uitdagingen te overwinnen. Maar is een gamification applicatie of serious game wel altijd de meest geschikte oplossing?

Wij helpen je graag om deze vraag samen met ons te beantwoorden. In een hands-on workshop gaan we kijken of de uitdaging waar uw team, afdeling of organisatie mee zit baat heeft bij een oplossing met digitale middelen. We geven advies en consultancy over de kansen die bestaan binnen jouw organisatie.

Ben jij benieuwd waar iedereen het over heeft als het over Serious of Applied Games gaat? Teun komt graag bij u langs om een introductie te geven over gamification en serious games in de zorg. Waar komen ze vandaan? Waarom kunnen ze werken? Welke theorieën zit er achter de games? En natuurlijk bespreken we mooie en aangrijpende voorbeelden uit de praktijk om jouw kijk op games en applicaties voorgoed te veranderen.

Zie ook onze projecten: Workshops, Ontwerpsessies en Presentaties.

Workshop
VR & AR Experiences

Intuïtieve Ervaringen in Virtual en Augmented Reality

VR & AR Experiences

VR en AR is erg populair, vooral in het onderwijs en de zorg. Het heeft wat decennia geduurt maar de belofte van een compleet immersieve ervaring is waarheid geworden. GainPlay Studio heeft veel ervaring opgedaan in deze interessante technologieën en hiervoor games en simulaties ontwikkeld.

We helpen je graag om in kaart te brengen hoe deze bijzondere techniek voor impact kan zorgen in jouw organisatie. Door middel van simpele prototypes kunnen we al heel snel een immersieve beleving scheppen waar we vervolgens samen op door kunnen ontwikkelen om een stabiel en intuïtief product te garanderen dat resultaat boekt.

Zie ook onze projecten: Vedea Spelletjesbos, NursInVR, Monster onder mijn Bed.

Reguliere Zorgbehandeling met Digitale Interventies

eHealth

eHealth is de afgelopen jaren een containerbegrip geworden waar alle vormen van zorgtechnologie onder vallen. Van domotica tot robotica, van gamification tot applied games, van mobiele applicaties tot softwaresystemen voor ziekenhuizen.

Voor GainPlay Studio staat eHealth vaak in het teken van gedragsverandering van het individu of procesoptimalisatie van de organisatie.

Gezonder gedrag? Beter communiceren? Fijner leren? Meer inzicht in je eigen leven? eHealth applicaties kunnen daarbij helpen. GainPlay Studio kan met laagdrempelige workshops helpen om inzicht te geven of eHealth bij jouw organisatie past.

Zie ook onze projecten: MindLight, On Track, Watertuin, Moodbot.

eHealth
Digitale Zorgoplossingen

Digitaal Innoveren en Stroomlijnen van Zorgprocessen

Digitale Zorgoplossingen

Innovatie houdt niet op bij het ontwikkelen van dé tool, dé methodiek of dé applicatie, maar vereist inzet van mensen en vertrouwen in die innovatie. Bij GainPlay Studio hebben we veel ervaring opgedaan en geleerd hoe het wél moet. Daarom zijn onze Digitale Zorgoplossingen ook écht oplossingen.

Bij GainPlay Studio draait het minder om de techniek, maar juist om de impact die techniek kan hebben. Wij denken graag vanaf de start van het project mee hoe jouw innovatie een succes wordt en niet het volgende project wordt dat in de la of op de plank beland. Daarvoor staan we je bij in alle fasen van het proces met advies, inzichten en best-practices.

“Goed design ontzorgt de professional.”

Zie ook onze projecten: Wijsheidscoach, Vedea Spelletjesbos, HandsOn, DJ Fiero.

Digitale Leeroplossingen voor Opleidingen en Trainingen

E-learning

Digitaal leren, de kans is groot dat jij, jouw klanten, patiënten of partners al gewend zijn hun kennis uit online omgevingen op te halen. En hoewel dit lang niet voor iedereen geldt, is op afstand leren, met minimale contacttijden steeds meer in ontwikkeling.

Net zoals de sportschool mensen de mogelijkheid geeft in hun eigen tijd en tempo aan hun lichaam te werken, zo stelt E-Learning mensen in staat in hun eigen tijd en tempo aan hun zichzelf te werken.

Met het grote aanbod aan tools die reeds beschikbaar zijn in de markt is het lastig de ideale situatie te vinden. Een toegepast product dat precies aansluit op de behoeften van jouw werknemers of klanten biedt dan een uitkomst.

Zie ook onze projecten: On Track, Richtlijn Ouderenzorg, WZW Zelfregie.

E-learning
Gamification

Gamen voor Goed Gedrag en Goede Gezondheid

Gamification & Serious Games

Er is veel te doen over Gamification en Serious Games. En hoewel deze twee termen vaak worden gebruikt alsof ze hetzelfde betekenen is er een wezenlijk verschil in diepte, en detail van uitwerking. Gamification is het opleuken van bestaande processen om motivatie te verhogen, waarbij het bij serious games vaak gaat om het compleet opnieuw ontwerpen van diezelfde processen met het oog op gedragsverandering.

Beide vormen hebben hun voor- en nadelen en zijn in andere omstandigheden wenselijk. GainPlay Studio heeft op een brede manier zowel Gamification als Serious Games in het verleden toegepast.

“Wij maken games omdat wij in games geloven.”

Zie ook onze projecten: NursInVR, Happy Bee Happy Me, GET-Started, Foxfit, Digest Inn, Daydream, Mindout.

Concept Art

Aansluiten op de Belevingswereld van je Klanten

Art, Animation & Webdesign

We maken concepten, doen vormgeving, leveren animaties, programmeren games en apps, scripten websites, verzamelen data, geven presentaties en zijn altijd in voor een goed, interessant of gewoon leuk gesprek.

We hebben veel tools in onze toolbox en zijn daarom erg breed inzetbaar. Dat betekent voor ons altijd het doorgronden van de context waarin we gaan werken. Aansluiten op de belevingswereld van de klant is voor ons daarom een must en dat doen we dan ook met heel veel liefde.

Mocht je meer willen zien, horen en proeven laten we dan een kopje koffie doen bij ons in de Jaarbeurs of bij jou op kantoor.

Zie ook onze projecten: Concept Art, Beter Werken, Geriatrix.

Concept Art