Skip to main content

Ontwikkelaar van Apps en Games

GainPlay Studio is een toegewijd ontwikkelaar van applicaties en games.

Onze producten bevinden zich op het snijvlak tussen maatschappelijk betrokken en entertainment. Digitale producten en services die motiveren en resultaat hebben.

Kom eens langs

Onze studio vind je in Utrecht naast de Ikea op de campus van Dotslash. We zitten in de Dutch Game Garden, op de 1e etage.

Bereikbaarheid openbaar vervoer

Kom je het liefst met het OV?  Dan biedt de tramhalte voor de deur uitkomst. Tram 60 en 61 richting Nieuwegein brengen je in slechts 8 minuten van en naar Utrecht Centraal. Je kunt van Utrecht CS ook bus 74 of 77 richting Nieuwegein-Centrum pakken, of bus 65 richting Vianen.

Kom je met de auto?

Met de auto pak je de afslag Jaarbeurs vanaf de A12 (bij de nieuwe Van der Valk) en je bent er. Rondom de Europalaan zijn veel betaalde parkeergelegenheden. Je kunt zelfs bij de Ikea parkeren en daar naderhand nog een hotdog of een Billy kast scoren.

Laat een bericht achter

     

    We zetten ons in om ingewikkelde vraagstukken op een simpele en serieuze manier te duidelijk te maken. Voor klanten en opdrachtgevers, en voor een beoogde doelgroep. Daarom leveren we producten die goed werken en handelingen makkelijk maken. Die de zorgen wegnemen van de professionals die er mee werken of van afhankelijk zijn. We streven er altijd naar het leven van al onze klanten en gebruikers beter te maken.

    GainPlay Studio zet projecten op die passen bij de workflow van onze klanten en partners. We denken daarom altijd oplossingsgericht met je mee. Zo zijn we ervaren in het ontwikkelen voor innovatieve interfaces en in de aansluiting vinden bij jouw doelgroep. GainPlay houd van impact en resultaat, en we werken daarom altijd met passie aan digitale oplossingen.

    Met goed luisteren, sterk design, diepgaande technische kennis en ervaring van gedragsverandering zetten we ons voor jou in. Zodat jouw gebruikers zo eenvoudig mogelijk het voordeel van je product kunnen ervaren. We zijn een betrokken gesprekspartner die down-to-earth met je meedenkt en het fijn vind om goed samen te werken.