Ontwikkelaar van Apps en Games

GainPlay Studio is een toegewijd ontwikkelaar van applicaties en games.

Onze producten bevinden zich op het snijvlak tussen maatschappelijk betrokken en entertainment. Digitale producten en services die motiveren en resultaat hebben.

Kom eens langs

Onze studio vind je pal naast Utrecht Centraal Station in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs Utrecht. We zitten in de Dutch Game Garden, op de 5e etage.

Bereikbaarheid openbaar vervoer

Het kan niet makkelijker. Aangekomen op Utrecht centraal verlaat je het station aan de Jaarbeurszijde en loop je 10 meter later meteen links de Jaarbeurs in. Daar pak je de lift naar de 5e etage.

Kom je met de auto?

Rondom de Jaarbeurs zijn veel betaalde parkeergelegenheden. Je kunt zelfs onder het nieuwe Jaarbeursplein parkeren, recht voor de deur van het Beatrixgebouw.

Laat een bericht achter

 

We zetten ons in om ingewikkelde vraagstukken op een simpele en serieuze manier te duidelijk te maken. Voor klanten en opdrachtgevers, en voor een beoogde doelgroep. Daarom leveren we producten die goed werken en handelingen makkelijk maken. Die de zorgen wegnemen van de professionals die er mee werken of van afhankelijk zijn. We streven er altijd naar het leven van al onze klanten en gebruikers beter te maken.

GainPlay Studio zet projecten op die passen bij de workflow van onze klanten en partners. We denken daarom altijd oplossingsgericht met je mee. Zo zijn we ervaren in het ontwikkelen voor innovatieve interfaces en in de aansluiting vinden bij jouw doelgroep. GainPlay houd van impact en resultaat, en we werken daarom altijd met passie aan digitale oplossingen.

Met goed luisteren, sterk design, diepgaande technische kennis en ervaring van gedragsverandering zetten we ons voor jou in. Zodat jouw gebruikers zo eenvoudig mogelijk het voordeel van je product kunnen ervaren. We zijn een betrokken gesprekspartner die down-to-earth met je meedenkt en het fijn vind om goed samen te werken.