Skip to main content
On Track Titel

On Track

On Track is voortgekomen uit een samenwerkingsproject tussen Vital Facts, de Alliantie 50 plussers en werk, en GainPlay Studio. De applicatie is onderzocht, ontworpen en ontwikkeld door GainPlay om docenten te ondersteunen in het dagelijks leven als een reflectie-tool, naast het gebruik van technologie zoals fitbit en coaching uit de keuken van Vital Facts.

Met de On Track-app kun je snel inzicht krijgen in de dingen die voor jou écht belangrijk zijn. On Track is jouw persoonlijke dashboard waarop je simpel en snel van dag tot dag bijhoudt hoe het op je werk en bij je thuis gaat. Dat doe je niet door lange verhalen te schrijven, maar door snel scores toe te kennen aan variabelen die je zelf kiest omdat ze voor jou van betekenis zijn. Zit jouw moment of situatie er niet tussen? Dan maak je hem zelf aan!

Zo leer je met On Track (gedrags-)patronen te herkennen en kun je hier actie op ondernemen als je dat fijn vindt. Want inzicht in je eigen gedrag en beleving van je werk- en/of thuissituatie zijn vaak een goed vertrekpunt om iets aan de situatie te doen.

Features

  • Je kunt Status Updates invoeren voor maar liefst 22 variabelen; van je eigen stemming tot de sfeer in de klas
  • Je kunt Succesmomenten noteren voor 16 vooropgestelde succesmomenten; heb jij vandaag een compliment gegeven of ontvangen? Of heb je een fijne reactie gekregen van een leerling? Schrijf het op!
  • Staat jouw moment er niet tussen? Maak dan eenvoudig je eigen moment aan
  • Wil je meer kwijt over je dag? Dan maak je makkelijke extra notities in je persoonlijke dagboek
  • In je eigen kalender houdt On Track voor je bij wat je allemaal hebt ingevoerd zodat je altijd snel en makkelijk terug kunt zien hoe je afgelopen week of maand eruit zag
  • Maar je kunt ook alle datapunten die je hebt verzameld plotten in verschillende soorten grafieken om het beste inzicht te krijgen in wat voor jou belangrijk is. Je kunt zelfs grafieken met elkaar combineren om te ontdekken of verschillende datapunten verband houden met elkaar.
  • Terwijl jij op je dashboard in kaart brengt hoe het met je gaat verzamel badges over je eigen gedrag
  • Als laatste kun je helemaal zelf instellen op welke dagen je wel/niet met On Track aan de slag wil. Neem je het weekend vrij? Stel dat dan zo in! Werk je parttime en wil je die dagen ook niet tracken? Dan stel je dat eenvoudig in!
  • Jouw privacy is gewaarborgd, want alles wordt lokaal opgeslagen