Skip to main content

Digest Inn

Digest Inn is een dieet app die spelers helpt bij elk elk dieet.

Digest Inn motiveert en geeft spelers een stevig duwtje in de rug om hun doelen te bereiken.

De speelse interactieve tool maakt gebruik van een pakket aan methodes om de behandeling effectiever en leuker te maken.

Digest Inn is gebaseerd op de fun factor uit de creatieve industrie en wetenschappelijke kennis uit de onderzoekswereld.

Bekijk ook de Digest Inntake app die voedselverslaving in kaart brengt.

Bezoek de Digest Inn site voor meer informatie.

Kenmerken

  • Beweging. Gebruik fysieke activiteit en sporten van gedurende de dag om punten te verzamelen. Spendeer je punten om kamers in je Inn vrij te spelen en steeds luxer te maken!
  • Richt jouw Hotel in. Speel nieuwe kamers vrij door voldoende te bewegen en gezond te eten. Richt deze kamers vervolgens helemaal naar eigen smaak in en bouw aan jouw unieke Inn ervaring!
  • Volg je Voortgang. Blijf op de hoogte van je eigen gezondheid doordat jouw Inn zich over verloop van tijd vormt naar jouw eet- en beweeggewoontes. Zorg dat je gasten terugkomen om heerlijk te eten, slapen en zichzelf te vermaken!
  • Voel je Goed. Door Digest Inn te spelen wordt gezond eten en voldoende bewegen eindelijk leuk! Digest Inn helpt je goed in je vel te zitten en bij het bereiken van jouw gezondheidsdoelen!
OBESITAS

Ongeveer 50% van alle Nederlandse volwassenen hebben overgewicht.

UITVAL

70% van de clienten stopt hun behandeling of dieet voordat hun doelstellingen bereikt zijn.

KOSTEN GEZONDHEIDSZORG

In Nederland wordt ieder jaar €1.6 miljard (3% van de totale gezondheidskosten) aan obesitas gerelateerde gezondheids problemen uitgegeven.

PLEZIER

Je hebt 100% plezier wanneer je Digest Inn speelt, gewicht verliest en jouw Inn tot grote hoogte brengt!

dieet app

dieet app

dieet app

dieet app dieet app dieet app dieet app