Skip to main content

GainPlay Studio sluit zich aan bij de Kracht van Innovatie

By 17/09/2019Geen categorie
kracht van innovatie

De afgelopen maanden heeft GainPlay Studio samen met partners (onder andere GGZ Breburg, Reinaerde en PWC) op initiatief van Active Cues gewerkt aan de ontwikkeling van het initiatief “Kracht van Innovatie”. Met dit platform werken we toe naar een ambitieuze doelstelling, namelijk; “10.000.000 geluksmomenten in de zorg, per dag!”. We streven naar een menselijke zorg, waar technologie bijdraagt aan de kwaliteit van zorg. Onder het motto dat goed geïmplementeerde techniek eigenlijk nauwelijks opvalt, zoeken we gezamenlijk naar tools, projecten en producten die bij kunnen dragen aan een fijne, werkbare, betaalbare zorg in Nederland. Hierbij richten we ons zowel op de cliënten en patiënten en zijn naasten en mantelzorgers, als op de zorgprofessionals die hen bijstaan.

Met de Kracht van Innovatie proberen we een landelijke beweging op gang te brengen die breed gedragen, vanuit alle lagen van de samenleving en alle betrokken partijen een nieuwe kijk op zorg biedt.

Op dit moment zijn we hard aan het werk om de samenwerking tussen al deze verschillende partijen vorm te geven. Vanuit de samenwerking zijn wij op zoek naar nieuwe mogelijkheden om geluksmomenten te genereren en te promoten. En daar kunnen we uiteraard alle hulp bij gebruiken! Daar hoort ook bij dat we in ons netwerk rondkijken of we organisaties kennen die onze doelstellingen onderstrepen en projecten die zij toch al draaien onder de vlag van “de Kracht van Innovatie” willen hangen.

Afgelopen juni opende staatssecretaris Paul Blokhuis in het kader van de Kracht van Innovatie al een prachtige fototentoonstelling op het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Hierin is prachtig en beeldend te zien wat geluksmomenten in de zorg voor ons betekenen. Maar dit is natuurlijk niet de enige manier om geluksmomenten te beleven of vast te leggen.

Onderstreep jij of jouw organisatie ook graag de doelstelling om 10 miljoen geluksmomenten per dag te bereiken? Neem dan contact met ons op en sluit je aan bij de belangrijkste beweging binnen de zorg!

Meer informatie kun je vinden op www.innovation.activecues.com