Skip to main content

Workshop en Inspireren op de GGNet dagen

By 18/02/2019oktober 3rd, 2023Geen categorie
GGNet workshop

Van augustus 2018 tot februari 2019 heeft GainPlay Studio 18 keer een workshop verzorgd. Op verschillende locaties van GGZ-instelling GGNet hebben we gesproken met medewerkers van GGNet over game technologie in de zorg.

Zoals altijd was het weer erg leuk om inzicht te geven in het feit dat gamen allang niet meer alleen maar voetballen, racen en schieten is! In combinatie met een stoelmassage therapeute, professionele fotograaf, unieke psychose simulatie ervaring en een ontspannings workshop waren dit iedere keer inspirerende sessies.

GGNet bedankt voor jullie enthousiasme!

Een workshop voor jouw organisatie

Wil je ook een inspiratie middag reserveren? Of een workshop waarin je meer leert over wat serious gaming of gamification voor jouw organisatie of bedrijf kan betekenen? Neem dan vooral contact op!

Over GGNET

Met 2.100 collega’s en 200 vrijwilligers werkt GGNet aan het herstellen van verbindingen voor 18.000 mensen met (ernstige) psychiatrische aandoeningen en voor hun naasten.

GGNet ondersteunt, begeleid en behandelt deze mensen in Noord- en Oost-Gelderland. Dit doen ze vanuit de standplaatsen Apeldoorn, Doetinchem, Zutphen, Zevenaar en Winterswijk. Op diverse locaties rondom deze standplaatsen hebben ze beschermde woonvormen.

GGNet behandeld vaak mensen met een depressie, met angst- en paniekklachten, een trauma, een persoonlijkheidsstoornis, eetproblemen, een bipolaire stoornis en mensen met een licht verstandelijke beperking en psychiatrische problemen. Ze hebben daarom verschillende behandelingen, zoals ECTEMDR, behandeling van trauma, etc.

Over samenwerken met GainPlay en anderen

GGNet is gemotiveerd te zoeken naar verbeteringen en vernieuwingen van onze zorg. Daarom zoeken ze mensen met een open blik, die leergierig zijn en de samenwerking zoeken. GGNet is een lerende organisatie en wil steeds verder. Want als ggz-organisatie zien ze dagelijks hoe groot de impact is op mensenlevens van een psychische aandoening. Daarom willen ze vooruit, vernieuwen en verbeteren. Omdat er zoveel op het spel staat, voor de betrokken patiënt, zijn omgeving, maar zeker ook voor onze gemeenschap als geheel.