Skip to main content

Gamification Guild Nijmegen – Digest Inn

By 28/02/2019september 26th, 2023Geen categorie
gamification guild nijmegen

Afgelopen maandag 25 februari gaven we een presentatie over Digest Inn voor een geinteresseerd publiek bij het Gamification Guild Nijmegen. De Guild nodigt iedere maand sprekers uit, uit verschillende kennisgebieden om te praten over toepassingen en theorie van gamification. Het was voor ons een mooie gelegenheid om onze game Digest Inn onder de aandacht te brengen en eHealth als terrein van gamificatie op de kaart te zetten.

Over Digest Inn

Digest Inn is een dieet app die spelers helpt bij elk elk dieet. Digest Inn motiveert en geeft spelers een stevig duwtje in de rug om hun doelen te bereiken. De speelse interactieve tool maakt gebruik van een pakket aan wetenschappelijke inzichten om de behandeling effectiever en leuker te maken, waaronder het stellen van persoonlijke doelen en het gebruiken van een stappenteller om punten te verzamelen.

Digest Inn is te verkrijgen in de Google Play Store voor Android telefoons. Digest Inn speel je het liefst samen met je diëtist of een vriend of familielid die je ondersteunt en uitdagingen kan sturen in de app. Om te kunnen spelen is een licentie nodig die je zelf of samen met je diëtist kunt afsluiten.

Over Gamification Guild Nijmegen

Er wordt veel gesproken over Gamification. Serious games zijn hot. Ben je benieuwd waar iedereen het toch over heeft? Wil je graag meer aan de weet komen over Gamification? Of ben je juist een expert die graag andere mensen kennis laat maken met Gamification? Het kan natuurlijk ook goed zijn dat je geen newbie meer bent, maar ook nog echt wel wat tips en tricks kunt gebruiken. Hoe het ook zij, sluit je aan bij het Nijmeegse Gamification Guild en leer (van) elkaar de ins en outs van Gamification.